ΒΙΟΛΙ

ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

  • kalomoiko@yahoo.gr

About

Η Καλομοίρα Οικονόμου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995. Από τον Ιούνιο του 2017 είναι Πτυχιούχος βιολιού (τάξη Κώστα Καραγεωργόπουλου) από το Ωδείο Ορφείο Αθηνών με βαθμό πτυχίου «Άριστα 10». Το 2020 αποφοίτησε από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει Συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό συναυλιών με την Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων τόσο στην Αθήνα όσο και σε διάφορες πόλεις της ελληνικής επαρχίας, όπως η Πάτρα, η Βέροια και άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδος. Ως μέλος της Ελληνοτουρκικής Ορχήστρας Νέων συμμετείχε σε συναυλίες στη Ρόδο, στην Κω και στο Μέγαρο μουσικής της Σμύρνης. Επίσης έχει πραγματοποιήσει σειρά εμφανίσεων με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Νέων σε χώρους όπως η Πινακοθήκη Πειραιά και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Τέλος, το 2018 παρουσιάστηκε ως σολίστ στο φεστιβάλ «Νίκος Σκαλκώτας» του Δήμου Μαρκοπούλου και στην καλοκαιρινή συναυλία της εκεί Μουσικής Φιλαρμονικής. Από το Σεπτέμβριο του 2018 η καλομοίρα Οικονόμου είναι ενεργή καθηγήτρια μουσικής σε ωδεία των Αθηνών.

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας αποδέχεστε την χρήση cookies και τους όρους χρήσης.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΝΣΕΡΤΑ

Sinfonietta Hellenica